سایت هواداران استقلال تهران انجمن هواداران استقلال تهران  

تبلیغات آبیته
آبی لینک مرجع آخرین اخبار استقلال
تبلیغات آبیته
تبلیغات آبیته

بازگشت  

تالار گفتمان آبیته - انجمن رسمی هواداران استقلال تهران

> همه جا آبیته! > بحث و تبادل نظر درباره استقلال

اطلاع رسانی

تقویم استقلالی
تقویم استقلال خرداد ماه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین بازیکن نیم فصل اول چه کسی بود ؟
مهدی رحمتی 223 69.25%
پژمان منتظری 73 22.67%
امیرحسین صادقی 25 7.76%
خسرو حیدری 54 16.77%
علی حمودی 17 5.28%
جواد نکونام 17 5.28%
فابیو جانواریو 22 6.83%
ساموئل 13 4.04%
سیاوش اکبرپور 7 2.17%
آرش برهانی 27 8.39%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 322. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-27-2012, 02:00 AM   #8371
Taji_Samira
ذخیره طلایی جوانان

Taji_Samira آواتار

مربي موردعلاقه: naser khan
بازيکن موردعلاقه: مهدی رحمتی -kaka-فرهادمجیدی
تشکر ها: 1,200
تشکر شده 895 بار در 84 پست

کار برای فصل آینده سخت است.چرا که استقلال طی دوسال گذشته از نقطه نا کجا آباد به اینجا رسیده که امروز هست ، یعنی یک نائب قهرمانی (با اختلاف یک امتیاز) یک قهرمانی(جام حذفی که با برد 3بر صفرمقابل پرسپولیس توام شد)یک مقام سومی (با یک امتیازاختلاف نسبت به قهرمان)ویک صعود آسیایی ودو پیروزی در پلی آف برای حفظ سهمیه ایران در آسیا!
درواقع موفقیت استقلال راباید شمارش کردوفهمید که چرا سال آینده سال سختی است چون
استقلال باید از اینجایی که به آن رسیده جلو بزنه وروی برنامه حرکت کند.
برنامه فتح الله زاده مشخص بود .سال اول کسب سهمیه آسیا که با یک امتیاز نسبت به قهرمان بدست آمد.
سال دوم،حضور موثردر آسیاکه با صعود از مرحله اول اتفاق افتادوالبته قهرمانی داخلی که در جام حذفی بدست آمد.
برنامه فتح الله زاده در سال سوم حمله به قله وشاید قهرمانی آسیارا در کارنامه داشت که امسال نوبت آن است.
در واقع استقلال روی برنامه حرکت کرده وتا اینجای کار جلو آمده است وانشالله روی خط هم حرکت می کند.
این درست است که شکست سپاهان برای ما سنگین تمام شد اما فراموش نکنیدکه اگر سپاهان قهرمان لیگ شده وبه جمع 8 تیم آسیارسیده مهم ترین دلیلش ثبات مدیریت در یک دهه گذشته بود،آن ها هم طی 5 سال اول تنها یک قهرمانی بدست آوردند وپس از حضور 5ساله بود که نهایتا قهرمانی ها اضافه شد وتا نائب قهرمانی آسیا هم رفتندوبه جام باشگاهای جهان رسیدندموفقیت این دوسال استقلال حاصل یک برنامه ریزی دقیق بودبرنامه ریزی که قدم به قدم جلو آم دکار گروهی زیر مجموع فتح الله زاده منظم کار کردند حالا توقع ها از استقلال آنقدر بالا رفته که قهرمانی در ایران وصعود از مرحله اول وبردن 4 دربی هم هیچکس را راضی نمی کند.ودقیقا به همین دلیل هم هست که می گوییم کار برای سال آینده بسیار سخت شده است چرا که استقلال فتحل الله زاده توقع ها را بالا برده وروی قله قرار گرفته است.
دوسال پیش که فتح الله زاده استقلال را با 6 بازیکن تحویل گرفت را به یاد آورید!وآن را با حالا مقایسه کنید که پر از ملی پوش است وجایگاه بزرگی دارد.
طی این دوسال استقلال نواقص خود را برطرف کرده وباز هم چنین خواهد کرد وموید این رفع نواقص همان قهرمانی در ایران وصعود آسیایی است که سال گذشته بدست نیامد وامسال بدست آمدو این مسیر باید ادامه پیدا کند تا انشالله استقلال هر روز بزرگتر از قبل شود.
قدیمی 05-27-2012, 04:43 AM   #8372
mohammadss
Banned

مربي موردعلاقه: امیر قلعه نویی-خوزه مورینیو
بازيکن موردعلاقه: فرهاد مجیدی-رضا عنایتی و کل بازیکنایss استیون جرارد
تشکر ها: 1,015
تشکر شده 577 بار در 109 پست

برنامه ی دیشب ورزش از نگاه 2 خیلی جالب بود.فتح الله زاده حرف های جالبی زد.مجری جدیده هم با اینکه از فوتبال خیلی سرش نمیشه اما مجریه نسبتا خوبیه.من خوشحالم امیدوارم برنامشون خوب بگیره تا اون قادر لنگی خوب حالش جا بیاد
خب حاجی گفت 2 بازیکن خریدیم که مهاجم سرزن و هافبک هستن.
میشه پیشبینی کرد که اون مهاجم سرزنه از بین 3نفر,عنایتی و سید صالحی و قاضی هستن اما تقریبا مطمئنم اون رضای آقای گل هست.اگه باز هم مهاجم بخریم خرید خوبی بود.
اما پیشبینی هافبک یه کمی سخته ولی فکر کنم از بین توزی رودریگو هافبک پارسال تراکتور , مبعلی و حسین کاظمی باشه که احتمال توزی بیشتر باشه چون دیروز جداییش از تراکتور هم قطعی شد.ایمان هم احتمالش زیاده.
mohammadss آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر از mohammadss به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 10:40 AM   #8373
payamtaj
من + تو = دو

payamtaj آواتار

مربي موردعلاقه: صمد مرفاوی - مجید جلالی / آرسن ونگر
بازيکن موردعلاقه: هادی طباطبایی - خسرو حیدری / رونالدو (9) - خولیو سزار - مسی
تشکر ها: 14,824
تشکر شده 13,022 بار در 1,420 پست

نمایشگاه مدال ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط taji_samira نمایش پست ها
کار برای فصل آینده سخت است.چرا که استقلال طی دوسال گذشته از نقطه نا کجا آباد به اینجا رسیده که امروز هست ، یعنی یک نائب قهرمانی (با اختلاف یک امتیاز) یک قهرمانی(جام حذفی که با برد 3بر صفرمقابل پرسپولیس توام شد)یک مقام سومی (با یک امتیازاختلاف نسبت به قهرمان)ویک صعود آسیایی ودو پیروزی در پلی آف برای حفظ سهمیه ایران در آسیا!
درواقع موفقیت استقلال راباید شمارش کردوفهمید که چرا سال آینده سال سختی است چون
استقلال باید از اینجایی که به آن رسیده جلو بزنه وروی برنامه حرکت کند.
برنامه فتح الله زاده مشخص بود .سال اول کسب سهمیه آسیا که با یک امتیاز نسبت به قهرمان بدست آمد.
سال دوم،حضور موثردر آسیاکه با صعود از مرحله اول اتفاق افتادوالبته قهرمانی داخلی که در جام حذفی بدست آمد.
برنامه فتح الله زاده در سال سوم حمله به قله وشاید قهرمانی آسیارا در کارنامه داشت که امسال نوبت آن است.
در واقع استقلال روی برنامه حرکت کرده وتا اینجای کار جلو آمده است وانشالله روی خط هم حرکت می کند.
این درست است که شکست سپاهان برای ما سنگین تمام شد اما فراموش نکنیدکه اگر سپاهان قهرمان لیگ شده وبه جمع 8 تیم آسیارسیده مهم ترین دلیلش ثبات مدیریت در یک دهه گذشته بود،آن ها هم طی 5 سال اول تنها یک قهرمانی بدست آوردند وپس از حضور 5ساله بود که نهایتا قهرمانی ها اضافه شد وتا نائب قهرمانی آسیا هم رفتندوبه جام باشگاهای جهان رسیدندموفقیت این دوسال استقلال حاصل یک برنامه ریزی دقیق بودبرنامه ریزی که قدم به قدم جلو آم دکار گروهی زیر مجموع فتح الله زاده منظم کار کردند حالا توقع ها از استقلال آنقدر بالا رفته که قهرمانی در ایران وصعود از مرحله اول وبردن 4 دربی هم هیچکس را راضی نمی کند.ودقیقا به همین دلیل هم هست که می گوییم کار برای سال آینده بسیار سخت شده است چرا که استقلال فتحل الله زاده توقع ها را بالا برده وروی قله قرار گرفته است.
دوسال پیش که فتح الله زاده استقلال را با 6 بازیکن تحویل گرفت را به یاد آورید!وآن را با حالا مقایسه کنید که پر از ملی پوش است وجایگاه بزرگی دارد.
طی این دوسال استقلال نواقص خود را برطرف کرده وباز هم چنین خواهد کرد وموید این رفع نواقص همان قهرمانی در ایران وصعود آسیایی است که سال گذشته بدست نیامد وامسال بدست آمدو این مسیر باید ادامه پیدا کند تا انشالله استقلال هر روز بزرگتر از قبل شود.
اينا الان جدي بود يا شوخي بود؟

فتح الله زاده 10 بار گفت فصل اول از من توقع نداشته باشين ولي فصل دوم قهرمان ميشم. يعني منظورش قهرماني حذفي بود؟!

يه سوالي وجداني ازتون ميپرسم. اگه واقعا قهرماني جام حذفي رو دو زار براش ارزش قائلين، پس دو سال قبل كه پرسپوليس قهرمان حذفي شد، پيش همه پرسپوليسيا قبول داشتين كه اونا موفق تر بودن؟!

يه قهرماني در جام حذفي كه همه حريفامون جز پرسپوليس، ليگ يكي بودن و فينال مقابل شاهين سقوط كرده با پنالتي برديم چقدر ارزش داره؟!

بعد گفتين حضور موثر در آسيا. چطور زمان مرفاوي كه همون اولين فصل صعودش رو يك هفته مونده به پايان بازيا قطعي كرد و مرحله دوم حذف شد (با اون اشتباهات داوري و از جمله شوتي كه مجيدي زد به تيرك دقيقه 90) مخالفاي مرفاوي و واعظ اومدن تاپيك رو گذاشتن رو سرشون كه مرفاوي ناكام بوده تو آسيا (و هيچ فرقي بين چهارم شدن در گروه با صعود به دور دوم نيست!) حالا وقتي تيم رفته دور دوم و با اون بازي وحشتناك به سپاهان 0-2 باخته، شده حضور موثر در آسيا؟!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

امروز كه خبرگزاري فارس رو چك ميكردم، يه تيتر جالب ديدم:

جای رسولی نژاد بودم فتح الله زاده را روی چشمم میگذاشتم

موندم اين رو كي گفته؟ خيلي فكر كردم كه مثلا پورحيدري؟ مظلومي؟ اميدوار رضايي؟ يا يه كارشناس؟

حدس ميزنين اين جمله رو كي گفته؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مدیرعامل باشگاه استقلال میگوید که اگر جای رئیس هیئت مدیره این باشگاه بود فتحالله زاده را روی چشمش میگذاشت.

و بخشهايي از صحبت اين مرد متواضع:

* شما به خودتان لقب مدیرعامل موفق میدهید یا ناموفق؟

من فکر میکنم جواب این سؤال را خود شما باید بدهید. تیمی که قهرمان جام حذفی ایران شده و در جام دیگر مقام سوم را بدست آورده موفق بوده یا نه؟

* امسال کارنامه خودتان را در باشگاه استقلال موفق میدانید یا ناموفق؟

چون ما امسال تیم را کهکشانی بستیم همه میگویند باید دو جام میگرفتیم که البته حق هم دارند اما اگر حاشیههای نابجا وارد تیم ما نمیشد، جام دوم را هم به راحتی میگرفتیم.

* حرف ناگفتهای دارید که بگویید.

مسائل شخصی و سلیقهای را وقتی زورمند هستیم اعمال نکنیم. حضرت علی (ع) میفرمایند وقتی قدرتمند شدی مغرور نشو و وقتی همه چیز را از دست دادی صبور باش.

* اگر جای رسولی نژاد بودید فتح الله زاده را حفظ میکردید؟

اگر جای رسولی نژاد بودم فتح الله زاده را روی چشمم میگذاشتم. در مقایسه با سایر تیمها و و پولهایی که دیگر تیمها خرج کردند فتح الله زاده را روی چشمم میگذاشتم.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

قابل توجه مخالفاي حاجي. ديدين كه مديرعامل باشگاه امروز گفته كه بايد حاجي رو روي چشممون بگذاريم.
از مديرعامل بالاتر هم كه نداريم تو ساختار باشگاه. حرفش، حرفه ديگه.

بی تو برای من، فردا پر از غمه
بی تو هوا پسه، دنیا جهنمه

دستِ منو بگیر تو اوجِ اضطراب
بازم منو ببر با بوسه ای به خواب...

با من قدم بزن تو این پیاده رو
من عاشقِ توئم از پیشِ من نرو

هر جا بری میام، دلگرم و بی قرار
بی من سفر نرو، تنهام دیگه نذار
تو با منی هنوز، عطرِ تو با منه
فردا داره به ما لبخند میزنه
payamtaj هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر از payamtaj به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 10:58 AM   #8374
ghalb abi
ذخیره تیم اصلی

ghalb abi آواتار

مربي موردعلاقه: مورینیو_هیدینگ
بازيکن موردعلاقه: مجتبی جباری/جانتری/c.ronaldo
تشکر ها: 1,667
تشکر شده 1,260 بار در 374 پست

عنايتي واکبرپور بااستقلال قراردادداخلي امضاکردند

دو بازيکن پيشين استقلال که در تيم هاي صباي قم و تراکتورسازي تبريز بازي مي کردند با تيم آبي پوش تهراني قرارداد داخلي امضا کردند.

آبی دلان "بررسی دیدار استقلال و الشباب امارات" علي فتح الله زاده که ظاهرا آخرين روزهاي مديريتش در باشگاه استقلال را سپري مي کند روز شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر تاکيد کرد که با دو بازيکن به توافق رسيده و با دو بازيکن نيز وارد مذاکره شده است و تا روزي که در اين باشگاه حضور دارد با تمام توان کار خواهد کرد.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که مدير عامل باشگاه استقلال پس از مذاکراتي که با رضا عنايتي و سياوش اکبرپور داشته است با اين دو بازيکن براي فصل آينده به توافق رسيده و قرارداد چهار برگي داخلي را نيز با اين بازيکنان امضا کرده است. اکبرپور فصل گذشته در تيم تراکتورسازي تبريز بازي کرد و رضا عنايتي نيز يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان صباي قم بود.

آبی دلان "بررسی دیدار استقلال و الشباب امارات"

ghalb abi هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از ghalb abi به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 11:05 AM   #8375
M.I.S.Milad10
بازیکن تیم جوانان

M.I.S.Milad10 آواتار

مربي موردعلاقه: پورحيدري-كريمي-مظلومی
بازيکن موردعلاقه: ميلاد ميداودي
تشکر ها: 2,477
تشکر شده 851 بار در 128 پست

نمایشگاه مدال ها

فتح الله زاده عیبهای زیادی داره اما یه جورایی انتخاب بین بدو بدتره
فتح الله زاده خیلی واسه استقلال زحمت کشیده
دیشب با مدرک همه اتهامایی که رسولی نژاد بهش زده بودو رد کرد به طوری که دیگه رسولی نژاد حتی پشت خط برنامه هم نیمد
حاجی هرچی باشه بهتر از امثال منتقمی شهریاری واعظ رسولی نژاده
دیشب قاطعانه گفت من با حدود 10 و نیم میلیارد این تیمو با کادر فنیش بستم گفت اگه بیشتر بود هیئت مدیره بهم پول نده کدوم مدیری میتونه با 10 و نیم میلیارد همچین تیمی ببنده؟
یه مدیر خوب مثل قریب میدونه اگه این موقع جانشین حاجی بشه کار خیلی سختی داره و هیچوقت ریسک نمیکنه....اما امثال رسولی نژاد و شهریاری فقط میخوان خودشونو بزرگ کنند میان در راس مدیریت باشگاه قرار میگیرند و کاملا استقلالو نابود میکنند
فتح الله زاده با همه بدیاش الان بهترین گزینست

اما دوستان در مورد جام حذفی یه صحبتی کردن من چند تا سوال دارم
مگه ما خواستیم که با تیمهای دسته یکی بازی کنیم؟لیست تیمهارو گذاشتن جلومون خودمون انتخاب کردیم؟
تقصیر ماست فولاد سپاهانو حذف کرد؟
تقصیر ماست شهرداری یاسوج تراکتورسازیو حذف کرد؟
تقصیر ماست فولادی که سپاهانو حذف کرده بود توسط شهرداری یاسوج حذف شد؟
تقصیر ماست ذوب اهن توسط پرسپولیس حذف شد؟
تقصیر ماست سایپا مهر راه اهنو حذف کرد؟
قدیمی 05-27-2012, 11:23 AM   #8376
payamtaj
من + تو = دو

payamtaj آواتار

مربي موردعلاقه: صمد مرفاوی - مجید جلالی / آرسن ونگر
بازيکن موردعلاقه: هادی طباطبایی - خسرو حیدری / رونالدو (9) - خولیو سزار - مسی
تشکر ها: 14,824
تشکر شده 13,022 بار در 1,420 پست

نمایشگاه مدال ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.i.s.milad10 نمایش پست ها
فتح الله زاده عیبهای زیادی داره اما یه جورایی انتخاب بین بدو بدتره
فتح الله زاده خیلی واسه استقلال زحمت کشیده
دیشب با مدرک همه اتهامایی که رسولی نژاد بهش زده بودو رد کرد به طوری که دیگه رسولی نژاد حتی پشت خط برنامه هم نیمد
حاجی هرچی باشه بهتر از امثال منتقمی شهریاری واعظ رسولی نژاده
دیشب قاطعانه گفت من با حدود 10 و نیم میلیارد این تیمو با کادر فنیش بستم گفت اگه بیشتر بود هیئت مدیره بهم پول نده کدوم مدیری میتونه با 10 و نیم میلیارد همچین تیمی ببنده؟
یه مدیر خوب مثل قریب میدونه اگه این موقع جانشین حاجی بشه کار خیلی سختی داره و هیچوقت ریسک نمیکنه....اما امثال رسولی نژاد و شهریاری فقط میخوان خودشونو بزرگ کنند میان در راس مدیریت باشگاه قرار میگیرند و کاملا استقلالو نابود میکنند
فتح الله زاده با همه بدیاش الان بهترین گزینست

مگه ما خواستیم که با تیمهای دسته یکی بازی کنیم؟لیست تیمهارو گذاشتن جلومون خودمون انتخاب کردیم؟
تقصیر ماست سایپا مهر راه اهنو حذف کرد؟
1- واقعا ميشه باور كرد كل رقم بازيكنا و كادر فني همينه؟

رحمتي كه كاشاني گفت شرط پيشنهاد يك ميلياردي گذاشته، حداقل 700 ميليون نگرفته؟
مجيدي كه به گفته مخالفاش به خاطر پول رفت وسط فصل، حداقل 700 ميليون گرفته؟
خسرو حيدري كه اون زمان كه رفت سپاهان همتون بهش گفتين پولكي، 600-700 كمتر گرفته؟
مجتبي جباري با اين همه نازي كه واسه تيم داره 700 كمتر گرفته؟
برهاني، ميداوودي، منتظري
آندرانيك تيمويان كه يه چهره ملي پوشه و عربا هم ميشناسنش
فريدون زندي كه فقط پول هاي نجومي هدايتي تونست بيارتش ايران.
وليدعلي كه ستاره كويتي بود
جاسم كرار كه همه تيما ميخواستنش و ميتونست راحت هم به امارات بره

اين اول فصل. ساموئل كه از ليگ برتر اومد چقدر گرفته؟ يا همين يركوويچ؟

تازه اينا بازيكنان.
كادر فني مثلا منصور پورحيدري با اون همه اعتبار و كسوت؟
خود پرويز مظلومي كه به هر حال كارنامه موفقي در مس و ابومسلم داشته و قطعا متقاضي زياد داره.
هنكه كه دائما سايه اش حس ميشد به عنوان جانشين مظلومي چقدر گرفته كه دستيار مظلومي باشه؟
اين مربي بدنسازه كه با كلي سر و صدا از دست پرسپوليس قاپيديمش؟

واقعا چطور ميشه باور كرد اين تيم 10-11 ميليارده بودجش؟ مشخصه كه غير از اين كسي چيزي نميتونه بگه. اون همه بازيكنا حتي اميرآبادي و كيانوش رحمتي و شريفات هم سقف قرارداد شكستن و زير 400-500 ميليون نگرفتن.
من كه بعيد ميدونم اين تيم زير 17-18 ميليارد بودجش باشه.
نه استقلال، حتي سپاهان كه مشخصا امسال بيشتر اين موضوع رو رعايت كرد (جدايي قلعه نويي، حيدري، رحمتي، عقيلي و توره گواه بر اين موضوع بود) هم شك نكنيد كف كفش 13-14 ميليارد هزينه كرده.

اما در مورد جام حذفي شما متوجه منظور من نشدين.
من ميگم كلا جام حذفي جام با ارزشي نيست. به همون دليلي كه مثلا كمتر كسي يادش مياد طي فصول گذشته تو انگليس و اسپانيا و ايتاليا كي قهرمان حذفي يا اتحاديه شده.
به همون دليلي كه مثلا امسال كسي نگفت ليورپول موفقه چون قهرمان اتحاديه شده
يا قطعا امسال رئال موفق تر بود چون ليگ با حذفي قابل مقايسه نيست. همينطور كه پارسال هم بارسا موفق تر بود.

اينكه استقلال ميخوره به تيماي ليگ يكي، دليلش اينه كه تيماي بزرگ تر حذفي رو جدي نميگيرن.
مثلا امير قلعه نويي كه دو بار اومد تيم رو تحويل گرفت از نيمه نهايي قهرمان كرد، چرا هميشه تو حذفي از ابتدا ناكام بوده؟ چند بار جلو تيماي ليگ يكي حذف شده.
يه بار رسيد فينال فقط فصل چهارم ليگ برتر كه قهرماني ليگ پريده بود.
همين سپاهان كه تو ليگ و آسيا غوغا كرد، چرا حذف شد تو حذفي؟

اين صحبت شما كه ميگي استقلال خورده به ليگ يكيا تقصير ما نيست، بله درسته. ولي مگه همه ما زماني كه پرسپوليس با دايي ليگ يكي ها رو برد مسخرشون نكرديم كه آخه اينم ارزش داره؟
تازه پرسپوليس اون زمان تيما رو غالبا تو 90 دقيقه ميبرد. امسال استقلال جلوي تيماي ضعيف هم كارش گره خورد.
حتي پرسپوليس رو هم كه مثلا 3-0 برديم (كه به نظرم اين از جسارت ويژه مظلومي تو دربيا بود) هم تو 90 دقيقه نبرديم.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

سايت خبرآنلاين نظرسنجي كرده و آرا بيشتر به مربي خارجي بوده:

كاربران خبرآنلاین می گویند مربی آینده استقلال باید یک مربی معروف خارجی باشد.

به گزارش خبرآنلاین ؛ از مجموع بیش از 4 هزار کاربر شرکت کننده در نظرسنجی صفحه ورزشی خبرآنلاین که دوست داشتند درباره سرمربی فصل بعد استقلال نظر دهند ، بیش از 40.4 درصد به گزینه سرشناس خارجی برای در دست گرفتن سکان رهبری استقلال رای داده اند. 38.2 درصد از کاربران امیر قلعه نویی را بهترین گزینه برای رهبری این تیم می دانند و تنها 21.5 درصد از مظلومی به عنوان گزینه واجد شرایط برای رهبری استقلال نام برده اند.

البته من اين موضوع رو قبول دارم كه اين نظرسنجي جامعه آماري مشخصي نداره. اما به هر حال ظاهرا اختلاف نظر هست بين هوادارا و دو نوع تفكر وجود داره.

بی تو برای من، فردا پر از غمه
بی تو هوا پسه، دنیا جهنمه

دستِ منو بگیر تو اوجِ اضطراب
بازم منو ببر با بوسه ای به خواب...

با من قدم بزن تو این پیاده رو
من عاشقِ توئم از پیشِ من نرو

هر جا بری میام، دلگرم و بی قرار
بی من سفر نرو، تنهام دیگه نذار
تو با منی هنوز، عطرِ تو با منه
فردا داره به ما لبخند میزنه
payamtaj هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر از payamtaj به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 11:49 AM   #8377
Omid.F.Hejazi
ذخیره طلایی

Omid.F.Hejazi آواتار

مربي موردعلاقه: مرحوم ناصر حجازى
بازيکن موردعلاقه: فرهادمجيدى
تشکر ها: 2,211
تشکر شده 3,202 بار در 504 پست
Omid.F.Hejazi به Yahoo ارسال پیام

جانشين فتح الله زاده مشخص شد ى
اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال امروز یکشنبه در نشست ویژه ای جانشین مدیر عامل و سرمربی این باشگاه را مشخص خواهند کرد. در این بین جانشین علی فتح الله زاده مشخص شده است اما جانشین پرویز مظلومی هنوز به طور صدرصد مشخص نیست.

به گزارش قدس آنلاین، اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال امروز یکشنبه در نشست ویژه ای به بررسی شرایط مدیریت و سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه برای حضور در دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر خواهند پرداخت. این نشست در شرایطی برگزار می شود که علی فتح الله زاده به عنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره صبح امروز راهی ترکیه شد و غایب بزرگ خواهد بود.
در مورد نشست امروز هیئت مدیره باشگاه استقلال گفته می شود برخی اعضا با انتخاب احمد شهریاری به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال موافقت کرده اند و این احتمال وجود دارد که مدیر عامل پیشین باشگاه صباباتری به عنوان جانشین علی فتح الله زاده انتخاب و معرفی شود.

از سوی دیگر هر چند در روزهای اخیر صحبت از بازگشت امیرقلعهنویی به استقلال مطرح شده و او همچنان گزینه اصلی نشستن روی نیمکت آبی ها برای فصل آینده است، اما گفته می شود برخی اعضای هیئت مدیره گزینه خارجی را به داخلی ها ترجیح داده اند و این احتمال وجود دارد که یک خارجی جانشین پرویز مظلومی شود. هر چند که نزدیکان امیرقلعه نویی حضور او در استقلال را قطعی می دانند.

کادر مدیریتی و فنی باشگاه استقلال در شرایطی دچار تغییرات وسیع می شود که این تیم در رقابتهای جام حذفی فصل گذشته عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد و در رقابتهای لیگ برتر هم سوم شد اما در لیگ قهرمانان آسیا راه به جایی نبرد.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
خدا بدادمون برسه. اين هيت مديره كه داريم اخه ادم عاقل باشه و حاجى رو بركنار ميكنه ,شايد اونا ...........

و "دوزخی" دارد، به گمانم کوچک و بعید؛

و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ...
Omid.F.Hejazi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر از Omid.F.Hejazi به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 01:37 PM   #8378
abcd14
ذخیره طلایی جوانان

abcd14 آواتار

مربي موردعلاقه: امیر قلعه نوعی
بازيکن موردعلاقه: فرهاد مجیدی
تشکر ها: 253
تشکر شده 366 بار در 93 پست
abcd14 به Yahoo ارسال پیام

تقصیر ماست سایپا مهر راه اهنو حذف کرد؟[/quote]
اما اینکه توی لیگ برتر که ارزشش هزار برابر جام حذفیه سوم شدیم تقصیر ماست.اینکه بازیکن ها هرکاری دلشون میخاد میکنند وهرچی میخواهند میگند ودوروز بعدش فیکس بازی میکنند تقصیر ماست. اینکه تمام بازیامون سرد و بیروحه وبا خلاقیت بازیکنا میبریم تقصیر ماست.و............همش تقصیر ماست

----------

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتحاللهزاده شب گذشته در برنامه ورزش از نگاه 2 حاضر شد و به سؤالات مجری این برنامه پاسخ داد. متن صحبتهای مدیرعامل باشگاه استقلال را در زیر میخوانید.]
* انتقاد دوم مماشات شما با بازیکنی مثل جباری است، چرا ابتدا گفتید که با او برخورد میکنید اما این کار را نکردید.
زمانی اقتدار مربوط به مدیر باشگاه است و زمانی هم به سرمربی برمیگردد. من پرویز مظلومی را صدا کردم و گفتم، شما میخواهید که جباری را محروم کنیم یا نه، ایشان گفت: در ازبکستان تیموریان، عمرانزاده و حمودی را در اختیار ندارم. اگر جباری هم نباشد، همان جا حذف میشویم. اینجا بحث یک تیم ایرانی مقابل یک تیم خارجی بود. وقتی سرمربی به بازیکن احتیاج دارد، من قبول میکنم.
زنده باد بازیکن سالاری

قلعه نوعی پورحیدری پرافتخارترین مردان ابیآبی دلان "بررسی دیدار استقلال و الشباب امارات"
abcd14 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر از abcd14 به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 02:46 PM   #8379
HAMED
کاپیتان تیم جوانان

HAMED آواتار

مربي موردعلاقه: فقط و فقط قلعه نویی
بازيکن موردعلاقه: فرهاد مجیدی
تشکر ها: 93
تشکر شده 1,150 بار در 216 پست

بچه ها الان حاجی در ترکیه هست و در اونجا هم مصاحبه کرده گفته چون وقت کافی برای انتخاب
مربی خارجی نداریم قطعا فصل بعد مربی استقلال ایرانی خواهد بود حالا یا مظلومی یا ژنرال
---
بنگر ، قاضی هم رفتن لنگ و زاید و مهدوی کیا علی کریمی هم قطعا تمدید میکنند
نمیدونم اینا چرا اینقدر معطل میکنن / بنگر و قاضی گزینه های خوبی بودن که رفتن لنگ
---
اگه شرایط به همین منوال باشه قطعا بازیکنای دیگه ای باید در لنگ ببینیم آبی دلان "بررسی دیدار استقلال و الشباب امارات" + سپاهان
امسال رویانیان با یک گاو صندوف بزرگ پر از پول اومده که لنگ رو از این فلاکت نجات بده
اگه معطل کنیم کارمون تمام هست

HAMED آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر از HAMED به خاطر این پست تشکر کرده است :
قدیمی 05-27-2012, 03:38 PM   #8380
ERMIA
-

ERMIA آواتار

تشکر ها: 11,936
تشکر شده 9,352 بار در 874 پست

نمایشگاه مدال ها

ERMIA به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به ERMIA

نقل قول:
نوشته اصلی توسط payamtaj نمایش پست ها

اما در مورد جام حذفي ....
من ميگم كلا جام حذفي جام با ارزشي نيست. به همون دليلي كه مثلا كمتر كسي يادش مياد طي فصول گذشته تو انگليس و اسپانيا و ايتاليا كي قهرمان حذفي يا اتحاديه شده.
به همون دليلي كه مثلا امسال كسي نگفت ليورپول موفقه چون قهرمان اتحاديه شده
يا قطعا امسال رئال موفق تر بود چون ليگ با حذفي قابل مقايسه نيست. همينطور كه پارسال هم بارسا موفق تر بود.

اينكه استقلال ميخوره به تيماي ليگ يكي، دليلش اينه كه تيماي بزرگ تر حذفي رو جدي نميگيرن.
مثلا امير قلعه نويي كه دو بار اومد تيم رو تحويل گرفت از نيمه نهايي قهرمان كرد، چرا هميشه تو حذفي از ابتدا ناكام بوده؟ چند بار جلو تيماي ليگ يكي حذف شده.
يه بار رسيد فينال فقط فصل چهارم ليگ برتر كه قهرماني ليگ پريده بود.
همين سپاهان كه تو ليگ و آسيا غوغا كرد، چرا حذف شد تو حذفي؟
.......

پیام جان، با قسمتی از حرفت که در مورد جام حذفی توی لیگای اروپایی زدی و اونا رو کم اهمیت تر از لیگ ِ کشورشون دونستی، باهات موافقم.

دلیلش هم کاملا مشخصه.در اروپا تمام تیم های مدعی، رسیدن به رده های بالای لیگ رو برای بدست آوردن سهمیه های اروپایی میخوان. برای اونا بدست آوردن سهمیه لیگ قهرمانان فوق العاده اهمیت داره.

در صورتی که قهرمان جام حذفی هیچ سودِ قابل ملاحظه ای از قهرمانیش نمیبره!

ولی در مورد ایران این قضیه کاملا فرق می کنه. تیم ها برای بدست آوردن سهمیه آسیایی بیشترین تلاششون رو انجام میدن و چون تیم ِ قهرمانِ جام حذفی سهمیه مستقیم به این مسابقات رو داره ارزشش بالاتر از تیم دوم لیگه!
من از دید باشگاه های اروپایی به این قضیه نگاه می کنم.
تیم ها میدونن که با برد در چند بازی میتونن صعود مستقیم به آسیا داشته باشند، در صورتی که تیم دوم جدول لیگ برتر باید بره برای پلی آف!

پس ( در حال حاضر ) تیم ها تمام تلاششون رو برای قهرمانی در این جام به خرج میدن و می تونیم با اطمینان این جام و مسابقات و نتایجش رو کاملا معتبر بدونیم.
ERMIA آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر از ERMIA به خاطر این پست تشکر کرده است :
پاسخ

برچسب ها
2010, 707, 91/12/23, abi, abidelan, abieteh, babak, esteghlal, esteghlal fc, esteghlal forum, esteghlal tehran, esteghlali, آبادان, آبي هاي پايتخت, آبی, آبیته, آبیته دات کام, آبیدلان, آرش برهانی, آزادی, آندو تیموریان, آهای فرهاد مجیدی, آکادمی, ابی استقلالی, ابیته, اتلتیکو, احمد مومن زاده, اخبار, اخبار آبی, اخبار استقلال, اختصاصی, اس اس, اس ام اس, استقلال, استقلال ایران, استقلال تهران, استقلال رشت, استقلال نیوز, استقلال و الاتفاق, استقلال و سپاهان, استقلالي, استقلالی, استقلالی بیا تو, استقلالی متعصب, اسطوره آبیها ناصر خان, اسفند, اسپم, اشکان دژاگه, الاتفاق, الاتفاق عربستان, الریان, الشباب, الشباب امارات, العین, النصر عربستان, الوحده امارات, الونگ الونگ, امارات, امیر آبادی, امیر حسین صادقی, امین منوچهری, انجمن استقلال, انجمن استقلال تهران, انجمن استقلالی, انجمن باشگاه استقلال, انجمن هواداران استقلال تهران, انصاری فر, انصاری فرد, اهواز, ایتالیایی, ایران, بائو, بابک, بازيهاي استقلال, بازی, بازیکن, بایرن مونیخ, بحث های استقلالی, برد استقلال, برزیل, برزیلی, برهانی, برگردون, بزرگترين سايت استقلالي, بزرگترين سايت هواداران استقلال, بهترین بازیکن, بهترین مربی, بیک زاده, تاج, تاج آسيا, تاریخ, تاریخچه دربی, ترانه هاي استقلالي, تراکتور, تصویری, تمرینات, تمرینات استقلال, تمرینات بدنسازی, توحید غلامی, توزی, تیر, تیم استقلال, تیم ملی, تیم کهکشانی, جاسم کرار, جام باشگاه های آسیا, جام باشگاه های اروپا, جام جهانی, جام حذفی, جباری, جواد زرینچه, جواد شیرزاد, جواد قراب, جیلوید ساموئل, حاجیلو, حاشیه, حجازی, حساس, حسین کعبی, حنيف, حنیف, حنیف عمران زاده, حیدری, خبر, خبرگزاری استقلال, خداحافظی مجیدی, خسرو حیدری, خلاصه, خلاصه بازی استقلال, خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال, خواستگاری, داماش, دانلود گلها, دربازه, دربي تهران, دربی, دربی 73, دربی 75, دروازه, درگذشت ناصر حجازی, دریبل, دفاع راست, دفاع چپ, دهنوی, دیدار, راه آهن و استقلال, رضا عنایتی, رضای آقای گل, رودریگو, رودریگو توزی, رونالدو, رونالدینیو, رونی, زادکوویچ, زرینچه, زندی, ساعت, سايت رسمي استقلال, سایت استقلال, سایت استقلال تهران, سایت استقلالی, سایت باشگاه استقلال, سربازی, سرکار, سپاهان, سید جلال, سید جلال حسینی, سید صالحی, سیروس دین محمدی, سینا, شاهرخ بیانی, شعار استقلالي, شهرآورد تهران, صادقی, صمد مرفاوی, صنعت نفت آبادان, طالب لو, طالبی, طرفداران استقلال, عادل فردوسی پور, عباس سرخاب, عشق, علي دايي, علی جباری, علی حمودی, علی دایی, علی کریمی, علیرضا حقیقی, علیرضا منصوریان, عماد رضا, عمران زاده, عکس, عکس ژنرال, عکسهای, غلامی, فابیو جانواریو, فتح الله زاده, فراز فاطمی, فرزاد حاتمی, فرشید طالبی, فرهاد, فرهاد مجيدي, فرهاد مجیدی, فریدون, فریدون زندی, فقط استقلال, فوتبال, فولاد خوزستان, فیورنتینا, قاسم دهنوی, قديميترين سايت هواداران استقلال, قیچی, كلوپ هواداران استقلال, كلوپ هواداران استقلال تهران, كلوپ هواداران تاج, لابی, لحظات, لنگ, لنگی, ليگ قهرمانان آسيا, لیگ, لیگ برتر, لیگ قهرمانان, لیگ قهرمانان آسیا, لیگ قهرمانان اروپا, مافیا, مبعلی, مجتبی جباری, مجید صالح, مجید نامجو مطلق, مجیدی, محسن یوسفی, مربي استقلال, مسابقه, مسعود شجاعی, مصاحبه, مصاحبه هاي بازيكنان استقلال, مظلومی, مقدماتی جام جهانی 2014, ملوان بندر انزلی, من استقلالی ام, منصوریان, منوچهری, مهاجم خارجی, مهدی پاشازاده, مهرداد پولادی, موسیقی, مومن زاده, مکث, میثم بائو, میثم بائو به استقلال پیوست, میرشاد ماجدی, ناصر حجازی, نامجو مطلق, نتیجه, ندا, نظرسنجي استقلالي, نقد و بررسي بازيهاي استقلال, نقل و انتقالات, نمایش, نمره دهی, هاشم بیک زاده, های, هفت مقدس, هواداران استقلال, هوار ملا محمد, والدز, وحید, وحید رضایی, وحید طالب لو, ولید علی, ولید علی در گفتگوی اختصاصی با آبیته, پارس, پاشازاده, پر طرفدار ترین سایت استقلالی, پرافتخارترين تيم آسيا, پرسپولیس, پورحیدری, پولادی, پيشكسوتان استقلال, پیامک, پیروزی, پیش, چهارشنبه, ژنرال, کارو حق وردیان, کاندیدا, کرار جاسم, کریم انصاری فر, کریم انصاریفرد, کریمی, کل کل, گالری عکس, گزارش, گل, گل های بازی استقلال, گلهای, گهر زاگرس, گوران, گوگوش, یاسر, یوسفی

کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (3 عضو و 3 مهمان)
edibala, farzane_blue, the legend
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش