![]() |
|
|
#1 |
به این پست رای داده نشده است
:
0 امتیاز
سلام.اینم واسه ی تمام جالوروسی های باحال که هرچی خواستند راجع به تیمشون اظهار نظر کنند.امیدوارم این قسمت سر امد تمام تاپیک ها بشه.نا سلامتی تیم رم تیم اول المپیکو هستش.
![]()
|
|
|
|
|
| کاربران 6 برای این پست مفید از romass100 تشکر کرده اند | DaeiAlborz (02-20-2010), ghazal abi (11-22-2009), Hessam (11-20-2009), Sami (03-28-2010), مانی (11-20-2009), گلادیاتور توتی (11-20-2009) |
|
|
#2 |
:
0 امتیاز
توتي: آكوئيلاني در انگليس موفق مي*شود
آلبرتو آكوئيلاني در ليورپول موفق خواهد شد. اين چيزي است كه دوست و همبازي قديمي*اش، فرانچسكو توتي مي*گويد. ب هافبك ايتاليايي ليورپول تاكنون در آنفيلد موفق نبوده است. هافبك فصل پيش رم در تابستان راهي ليورپول شد ولي آسيب ديدگي*هاي پياپي به او اجازه خودنمايي در ليگ برتر را نداده است. فرانچسكو توتي، همبازي قديمي او مي*گويد، آكوئيلاني در ليورپول موفق خواهد بود. توتي در پايگاه اينترنتي باشگاه ليورپول گفت:«آلبرتو بازيكني با استعداد است با تكنيك عالي و بازيخواني فوق*العاده. او دو پاست و در شوتزني هم قهار است. او هافبك كاملي است.» توتي ادامه داد: «ما دوستان بسيار خوبي هستيم. پس از رفتن او هنوز هم با هم در ارتباط هستيم. آلبرتو مي*تواند در هر نقطه از خط مياني بازي كند. او از نظر پتانسيل يكي از بهترين بازيكنان دنياست. او درمورد آسيب ديدگي*اش دچار بدشانسي شد اما، كارش را در فوتبال انگليس به خوبي انجام خواهد داد.»
|
|
|
|
|
#3 |
:
0 امتیاز
در خدمت هستيم!
Forza Giallarossi
|
|
|
|
|
#4 |
|
آبــــــی دل
|
:
0 امتیاز
رم چرا همش رده های پایین جدوله ؟
|
|
|
|
|
|
#5 |
:
0 امتیاز
enshalah mire sadr
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
:
0 امتیاز
خدمت از ماست ارش جوون.
حسام جوون جوابت خیلی سادست.به دو دلیل : 1-هیچ ارتباطی با مافیای ایتالیا نداره. 2-روزلای نامرد مدیرعاملمون پول واسه خرید بازیکن های خوب نمیده و همیشه تیم فقیری هستیم. ایشالا بعد دلاکاپیتاله قهرمان هم میشیم عزیزم. |
|
|
|
|
| کاربر فوق از romass100 به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | ghazal abi (11-23-2009) |
|
|
#7 |
:
0 امتیاز
خب رم باری را هم سرویس کرد اونم با هتریک کاپیتان.ماشالا فرانچسکو توتی.اخه توتی الان که مهاجم نیست هی داره هتریک می کنه،وای به اون روزی که مهاجم باشه.دهن لاتزیو سرویسه این دلاکاپیتاله.فقط 4 تا کاپیتان توتی گذاشته کنار واسشون.
عشق است رم قهرمان.رم سرور کالچو با کاپیتان برگشته که لنگ سوراخ کنه.ماشالا... پی صبرانه منتظر دلاکاپیتاله هستم تا این روکی و این زاراته را سر جاشون بشونیم.زاراته توو کمر باباش بود توتی چیپ میزد.اینم گل های رم با باری واسه موبایل.تاتوتی هست زاراته خف،تا توتی هست روکی خف،همونجوری که دی کنیو خفه شد در مقابل عظمت کاپیتان فرانچسکو توتی. ![]() آ.اس.رم 3-1 بـــاري تـوتـي ( پنالتي ) 1-0 تـوتـي 2-0(به زودی) تـوتـي 3-0 ویرایش توسط romass100 : 11-23-2009 در ساعت 11:01 PM |
|
|
|
|
|
|
#8 |
:
0 امتیاز
Grande capitanoooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
| کاربر فوق از arash_jooje به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | romass100 (11-24-2009) |
|
|
#9 |
|
عضو فعال انجمن
![]() |
:
0 امتیاز
توتي : بازهم بگوييد تمام شده ام
تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد ![]() فرانچسکو توتي، کاپيتان جلوروسي، يکشنبه بعدازظهر ورزشگاه المپيک را با کوله باري از آمار و ارقام جديد و معجزه هاي تازه براي رم ترک کرد. او در بيست و هشت دقيقه سه گل براي رم به ثمر رساند تا يک رکورد استثنايي از خود برجاي گذارد. توتي در هشت بازي انجام داده براي رم در رقابتهاي اين فصل باشگاهي ايتاليا 9 بار دروازه حريفان را گشوده و به صدرجدول گلزنان ايتاليا رسيد. حالا تعداد گلهاي زده توتي براي رم در اين رقابتها به 187 عدد رسيده و او تنها يک گل با جوزپه سينيوري مهاجم سابق لاتزيو و بولونيا در جدول بهترين گلزنان تاريخ فوتبال رقابتهاي باشگاهي اين کشور فاصله دارد. توتي مثل موتوري عمل مي کند که هيچ گاه قرار نيست متوقف شود. مثل اينکه دوره مصدوميت آخر او به خاطر يک برخورد ساده با حريف موقع دريبل کردن رخ داده، نه اينکه منيسک زانويش را به تيغ جراحي سپرده باشد. توتي که 49 روز از ميادين دور بود، در ديدار با باري مثل بمبي خودکار و تنها بعد از شش دقيقه از زمان بازي با يک ضربه پنالتي حساب شده منفجر شد. سپس ضربه ايستگاهي اش را مثل صاعقه به تور دروازه حريف دوخت و گل سوم را هم تقديم ميهمان کرد. يک بازگشت باشکوه که شايسته جشن گرفتن بود. فرانچسکو توتي همين است. و اين اولين بار نبود که او با درخشش خيره کننده اش بعد از مصدوميت نگاهها را به سوي خود خيره کرد. براي اينکه آسيب ديدگيهاي متوالي هميشه بخشي از فوتبال حرفه اي او بوده اند. توتي ياد گرفته که دنياي خود را با دوستان واقعي اندک خود و هم تيمي هايش بگذراند. همان افرادي که هميشه بعد از گلهاي او در صف اول تبريک گفتن به کاپيتان رم بوده اند. براي توتي اظهارنظر آنهايي که گفته بودند خانواده سنسي نبايد قرارداد او را تا 38 سالگي با دستمزد 5 ميليون يورو در فصل تمديد کند، بيش از اندازه سنگين و غيرقابل تحمل بود. کاپيتان بعد از پايان مسابقه وقتي همه خبرنگاران او را احاطه کرده بودند تا در مورد اين سه گل و بازگشت طوفاني او سوال کنند با لبخندي تلخ با آنها اين گونه شوخي کرد: «ببخشيد، ولي من بايد بروم عمل کنم...» کاپيتان خيلي خوب مي داند که براي هزارمين بار در زندگي اش، جواب منتقدان را در زمين بازي داده ولي اکنون پا را از اين هم فراتر مي گذارد براي اينکه جمله: «بازهم بگوييد که من يک بازيکن تمام شده هستم...» مثل پيامي کوبنده به رميهايي است که قرارداد مجدد او را نمي پسنديدند و او در ادامه خطاب به همه مي گويد: مي دانم که همه در مورد من بد مي گويند و بعد از من پيراهن و امضايم را مي خواهند؟ توتي بعد از گل خوشحالي مي کند و به جايگاه ويژه ورزشگاه المپيک که پسرش کريستين نشسته و بعد از هرگل پدر بالا و پايين مي پرد، اشاره مي کند. رم با بازگشت توتي نفس تازه اي مي گيرد براي اينکه به قول رانيري وقتي فرانچسکو در زمين حضور دارد، ديگر بازيکنان تيم هم راحت تر بازي مي کنند. در جايگاه ويژه همسر توتي هم که آرزوي سفر به آفريقاي جنوبي دارد، نشسته است. اگر به حرف او باشد، پيوند دوباره توتي- ليپي دوباره از سر خواهد گرفت. درست مثل اينکه از شب برلين تا امروز هيچ خدشه اي درآن وارد نشده است . |
|
|
|
|
|
#10 |
:
0 امتیاز
lمن با تمام احترامی که برای اینتر قائلم ولی کششم به رم بیشتر .کلا نمیدونم چرا از رم خوشم میاد.
|
|
| کاربر فوق از alir به خاطر این پست مفید تشکر کرده است | romass100 (11-24-2009) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
|
|