پورتال خبری آبیته
تـــــــــــــالار گفتـــــــــــــــمان آبیــــــــــــــته  

بازگشت   تـــــــــــــالار گفتـــــــــــــــمان آبیــــــــــــــته > فوتبال داخلی > همه جا آبیته!

پاسخ

Share ابزارهای موضوع
قدیمی دیروز, 11:53 PM   #9121
مجید آبی دل
عضو فعال انجمن

مجید آبی دل آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 865
1,450 تشکر در 179 پست
فعالیت Longevity
6/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss178
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
به این پست رای داده نشده است  0 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam/a نمایش پست ها

اون چیزی که همیشه واسه من به شخصه و مطمئنم واسه خیلی از بچه های دیگه مهمه همیشه استقلال بوده...این که حالا کی توش بازی کنه کی رو نیمکتش باشه مهم نیست مهم بزرگیه استقلاله.

باسلام و ضمن احترام به نظرات تمامی دوستان ، اعتراف میکنم که جملات بالا خیلی به دلم نشست... چیزی که ازدل برآید بردل نشیند

===========================================

جمعه بازی سختی داریم... گفتنی هارو دوستان گفته اند و خواهندگفت... ماهم استفاده می کنیم... به امید 3 امتیاز شیرین... انشاالله.

بگذارتاپرستوهای غریب احساسم ٬ درغروب آدینه٬ درقلب توآشیانه بسازند و همراه تو اوج گیرندوراز ظهورت رابامن بگویند...
مجید آبی دل آنلاین نیست.

کاربران 3 برای این پست مفید از مجید آبی دل تشکر کرده اند
Arsalan (امروز), MaryaM_AbitariN (دیروز), Nima Sharifi  (امروز)
قدیمی امروز, 12:21 AM   #9122
00raha
عضو فعال انجمن

00raha آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 182
752 تشکر در 247 پست
فعالیت Longevity
13/20 16/20
Today نوشته ها
ssssss719
ریکس
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

بازی با مس می تونه نشون دهنده ادامه قدرت نمایی استقلال از بازی با سپاهان باشه . تیم مرفاوی بازی به بازی بهتر شده ونمیشه ونباید مس رو یه حریف اسون تلقی کرد.
هرچی بتونیم قبل از بازی دربی بیشتر امتیاز کسب کنیم و هماهنگ تر بشیم بهتره . اگرچه هر بازی ارزش ها واهمیت های خودش داره . به نظر من یه بازی با انگیزه و کسب سه امتیاز می تونه نشون دهنده روند رو به رشد استقلال در نمودار بازی هاش باشه . اینکه بتونیم چند تا برد پشت سر هم داشته باشیم هم برای اعتماد درون تیمی ما خوبه و هم برای بالا رفتن از جدول و نزدیکی به صدر جدول .
اونطور که گفته شده این بازی رو به دلیل مصدومیت میداوودی باید بدون میلاد بازی کنیم . واین می تونه فرصت تازه ای باشه برای ارش برهانی . من به شخصه فکر میکنم استقلال اگر در هر پستی دچار کمبود باشه در پست هافبک بازیکن های خوبی طرفه که با خلاقیت فنی مظلومی میشه تاثیر داشتن هافبک هایی خلاق رو در بازی استقلال دید .
در کل به قول مجید ابی دل گفتی ها رو دوستان گفتن
وفقط می مونه ارزوی کسب سه امتیاز و موفقیت و بازی خوب استقلال وبردهای متوالی
00raha آنلاین نیست.

کاربران 4 برای این پست مفید از 00raha تشکر کرده اند
Fabregas (امروز), mohamad_67_b (امروز), Nima Sharifi  (امروز), مجید آبی دل (امروز)
قدیمی امروز, 10:38 AM   #9123
تاجی کبیر
عضو انجمن

تاجی کبیر آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 2
224 تشکر در 74 پست
فعالیت Longevity
7/20 17/20
Today نوشته ها
sssssss85
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

متاسفانه از اول فصل تا حالا هنوز به صورت کامل تمام بازیکنامون رو در اختیار نداشتیم
همون اول فصل که شکوری و سید صالحی رو نداشتیم که البته این دوتا بودن و نبودنشون هم زیاد مهم نیست
مخصوصا شکوری و همین طور روانخواه رو هم نداشتیم و این 3 تا رو هنوزم هم نداریم
بعد جباری رو نداشتیم که خوشبختانه رسید بهمون
بعد یوسفی مصدوم شد و هنوزم نمی تونه برامون بازی کنه و باید امیرآبادی رو تحمل کنیم
و انگار به این لشکر برای بازی با مس باید میداودی و همین طور شریفات رو اضافه کنیم
حالا اگر شریفات رو چون دیر بهمون رسید و از بازی بعدی می تونه برامون بازی کنه رو کنار بذاریم
از جمع مصدوم ها محسن یوسفی و رونخواه واقعا می تونستن بهمون کمک کنن و دیگه از روی اجبار
مجبور نباشیم به امیرآبادی ، دسوزا ، رحمتی بازی بدیم

قدیمی امروز, 12:03 PM   #9124
yaasser
دلتنگ

yaasser آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 156
1,950 تشکر در 1,352 پست
فعالیت Longevity
17/20 13/20
Today نوشته ها
sssss6650
خوشحال
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
yaasser به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض چیزی شبیه فاجعه : محرومیت استقلال از 3 دیدار خانگی با حضور تماشاگران!

احتمال فراوان تیم فوتبال استقلال از برگزاری 3 دیدار خانگی با حضور تماشاگران محروم خواهد شد.

باتوجه به اتفاقات پیش آمده در جریان دیدار استقلال و سپاهان مسئولان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مسئولان کانون هواداران استقلال را برای ادای توضیحات به این کمیته فراخواندند.

در همین رابطه علیرضا سعادتی رئیس کانون هواداران استقلال اظهارداشت: توضیحاتی را در کمیته انضباطی بابت اتفاقات پیش آمده ارائه کردیم. مسئولان این کمیته اعلام کردند در صورت تکرار چنین تخلفاتی در بازیهای آینده استقلال 3 دیدار خانگی خود را باید بدون حضور تماشاگران برگزار کند. امیدوارم بتوانیم با فراهم کردن بسترهای مناسب از بروز چنین رفتارهایی در ورزشگاه جلوگیری کنیم

طفلـي به نام شادی
دیریست گمشده است
با چشم‌های روشنِ براق
با گیسویي بلند به بالای آرزو
هرکس از او نشانـي دارد
ما را کند خـــبر
این هم نشان ما:
یک سو خلیج فارس
سوی دگر خـــزر!!
yaasser آنلاین نیست.

قدیمی امروز, 12:49 PM   #9125
yaasser
دلتنگ

yaasser آواتار ها

اطلاعات
1,950 تشکر در 1,352 پست
فعالیت Longevity
17/20 13/20
Today نوشته ها
sssss6650
خوشحال
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
پیش فرض روشن: دکترا از انگلیس؟ فتح‌الله‌زاده اسم دانشگاهش را هم نمی‌تواند بنویسد

پیشکسوت باشگاه استقلال دل پرخونی داشت و حرفهای زیادی برای گفتن اما تمام حرفهایش را نمی‌توانستیم بنویسیم.

گفتگوی " حسن روشن" را با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در زیر می خوانید:

*اوضاع استقلال را در حال حاضر چطور می‌بینید؟

- آنقدر گرفتار هستم که مسائل استقلال را دنبال نمی‌کنم.

*جدی؟

- فقط می‌دانم که مدیر عامل باشگاه گفته که خودش بازیکن می‌آورد. اگر اینطوری باشد خیلی خوب است و استقلال قهرمان می‌شود پس کمیته فنی جمع کنند و بروند.

*اتفاقا ناصر حجازی رئیس کمیته فنی باشگاه هم اعلام کرده که شما را به استقلال برمی‌گرداند، در این رابطه چه نظری دارید؟

- آقای حجازی به من لطف دارد اما وقتی که بزرگانی مثل نظری جویباری و فتح‌الله‌زاده هستند من به استقلال نمی‌روم. اینها بزرگان استقلال هستند و تا وقتی آنها هستند جای ما در این باشگاه نیست و ما نباید به استقلال برویم. از حجازی تشکر می‌کنم اما با کسی که یک شبه دکتر می‌شود نمی‌توانم کار کنم.

*منظورتان فتح‌الله‌زاده است؟

- بله تا خواستند آقا را در باکو پیدا کنند گفت از دانشگاه بلفورد انگلیس دکترا گرفتم. او اگر بتواند اسم دانشگاه بلفورد را به انگلیسی بنویسد من برایش مجانی کار می‌کنم. خیلی قشنگ‌تر است که بگوید من علی فتح‌الله‌زاده هستم.

*یعنی فتح‌الله‌زاده دکتر نیست؟

- چطور 3 سال قبل که سیاه شدیم و با او کار کردیم فقط باکو می‌رفت اما یک دفعه از انگلیس سر درآورد.

*شما از اینکه فتح‌الله‌زاده گفته خودش بازیکن می‌آورد ناراحت هستید؟

- اگر خودش بازیکن می‌آورد کمیته فنی و سرمربی چه کاره هستند؟ به قول علی پروین کشک است. به مدیرعامل چه مربوط است؟ کادر فنی و کمیته فنی بازیکن را تأیید می‌کنند و پس از تأیید آنها مدیرعامل قرارداد را امضا می‌کند.

*شما با فتح‌الله‌زاده مشکل شخصی دارید؟

- نه من می‌خواهم بگویم که ایشان دروغ زیاد می‌گوید. من با مردم زیاد سر و کار دارم و پیاده یا با مترو تردد می‌کنم. اینها فقط دنبال زد و بند هستند و دروغ می‌گویند. فتح‌الله‌زاده می‌گوید که من بزرگان فوتبال استقلال مثل نظری جویباری را برگردانم. خودش هم در حد این حرفها نیست چه برسد به جویباری که جزو بزرگان استقلال باشد. خدا کند فتح‌الله‌زاده با من لجبازی کند و استقلال قهرمان شود. من اگر حرفی زدم به خاطر امثال علی جباری و اکبر کارگر جم و دیگر بزرگانی بود که خانه‌نشین هستند و حرفی نمی‌زنند. جویباری اگر سرپرست استقلال بوده 4 تا کارخانه از بغل این تیم برده است. من خصومتی با فتح‌الله‌زاده ندارم و انشاءالله با من لجبازی کند و همه استقلالی‌های واقعی را به تیم بیاورد و من را نیاورد.

*شما 3 سال قبل با فتح‌الله‌زاده به مشکل خوردید، جریان آن مشکلات چه بود؟

- قرار بود 170 میلیون تومان برای اداره یک سال آکادمی استقلال بدهد اما 50 میلیون داد و من هم توسط دوستانم 50 میلیون دیگر جور کردم تا قضیه را جمع کنم اما فتح‌الله‌زاده به طلبکاران گفت که به روشن پول داده‌ام و روشن پولها را خورده است. من هم به طلبکاران گفتم که بروند و شکایت کنند که شکایت کردند و بعضی‌ها به پولشان رسیدند. آقای فتح‌الله‌زاده بیاید و راست بگوید و اعلام کند که ما پول نداریم. مطمئن باشید که همه با او خوب می‌شوند و با جان و دل برایش کار می‌کنند اما دروغ نگوید چون دروغگو دشمن خدا است پس فتح‌الله‌زاده هم دشمن خدا است.

طفلـي به نام شادی
دیریست گمشده است
با چشم‌های روشنِ براق
هرکس از او نشانـي دارد
ما را کند خـــبر
این هم نشان ما:
یک سو خلیج فارس
سوی دگر خـــزر!!
yaasser آنلاین نیست.

قدیمی امروز, 12:57 PM   #9126
تاجی کبیر
عضو انجمن

تاجی کبیر آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 2
224 تشکر در 74 پست
فعالیت Longevity
7/20 17/20
Today نوشته ها
sssssss85
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaasser نمایش پست ها
پیشکسوت باشگاه استقلال دل پرخونی داشت و حرفهای زیادی برای گفتن اما تمام حرفهایش را نمی‌توانستیم بنویسیم.

گفتگوی " حسن روشن" را با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، در زیر می خوانید:

*اوضاع استقلال را در حال حاضر چطور می‌بینید؟

- آنقدر گرفتار هستم که مسائل استقلال را دنبال نمی‌کنم.

*جدی؟

- فقط می‌دانم که مدیر عامل باشگاه گفته که خودش بازیکن می‌آورد. اگر اینطوری باشد خیلی خوب است و استقلال قهرمان می‌شود پس کمیته فنی جمع کنند و بروند.

*اتفاقا ناصر حجازی رئیس کمیته فنی باشگاه هم اعلام کرده که شما را به استقلال برمی‌گرداند، در این رابطه چه نظری دارید؟

- آقای حجازی به من لطف دارد اما وقتی که بزرگانی مثل نظری جویباری و فتح‌الله‌زاده هستند من به استقلال نمی‌روم. اینها بزرگان استقلال هستند و تا وقتی آنها هستند جای ما در این باشگاه نیست و ما نباید به استقلال برویم. از حجازی تشکر می‌کنم اما با کسی که یک شبه دکتر می‌شود نمی‌توانم کار کنم.

*منظورتان فتح‌الله‌زاده است؟

- بله تا خواستند آقا را در باکو پیدا کنند گفت از دانشگاه بلفورد انگلیس دکترا گرفتم. او اگر بتواند اسم دانشگاه بلفورد را به انگلیسی بنویسد من برایش مجانی کار می‌کنم. خیلی قشنگ‌تر است که بگوید من علی فتح‌الله‌زاده هستم.

*یعنی فتح‌الله‌زاده دکتر نیست؟

- چطور 3 سال قبل که سیاه شدیم و با او کار کردیم فقط باکو می‌رفت اما یک دفعه از انگلیس سر درآورد.

*شما از اینکه فتح‌الله‌زاده گفته خودش بازیکن می‌آورد ناراحت هستید؟

- اگر خودش بازیکن می‌آورد کمیته فنی و سرمربی چه کاره هستند؟ به قول علی پروین کشک است. به مدیرعامل چه مربوط است؟ کادر فنی و کمیته فنی بازیکن را تأیید می‌کنند و پس از تأیید آنها مدیرعامل قرارداد را امضا می‌کند.

*شما با فتح‌الله‌زاده مشکل شخصی دارید؟

- نه من می‌خواهم بگویم که ایشان دروغ زیاد می‌گوید. من با مردم زیاد سر و کار دارم و پیاده یا با مترو تردد می‌کنم. اینها فقط دنبال زد و بند هستند و دروغ می‌گویند. فتح‌الله‌زاده می‌گوید که من بزرگان فوتبال استقلال مثل نظری جویباری را برگردانم. خودش هم در حد این حرفها نیست چه برسد به جویباری که جزو بزرگان استقلال باشد. خدا کند فتح‌الله‌زاده با من لجبازی کند و استقلال قهرمان شود. من اگر حرفی زدم به خاطر امثال علی جباری و اکبر کارگر جم و دیگر بزرگانی بود که خانه‌نشین هستند و حرفی نمی‌زنند. جویباری اگر سرپرست استقلال بوده 4 تا کارخانه از بغل این تیم برده است. من خصومتی با فتح‌الله‌زاده ندارم و انشاءالله با من لجبازی کند و همه استقلالی‌های واقعی را به تیم بیاورد و من را نیاورد.

*شما 3 سال قبل با فتح‌الله‌زاده به مشکل خوردید، جریان آن مشکلات چه بود؟

- قرار بود 170 میلیون تومان برای اداره یک سال آکادمی استقلال بدهد اما 50 میلیون داد و من هم توسط دوستانم 50 میلیون دیگر جور کردم تا قضیه را جمع کنم اما فتح‌الله‌زاده به طلبکاران گفت که به روشن پول داده‌ام و روشن پولها را خورده است. من هم به طلبکاران گفتم که بروند و شکایت کنند که شکایت کردند و بعضی‌ها به پولشان رسیدند. آقای فتح‌الله‌زاده بیاید و راست بگوید و اعلام کند که ما پول نداریم. مطمئن باشید که همه با او خوب می‌شوند و با جان و دل برایش کار می‌کنند اما دروغ نگوید چون دروغگو دشمن خدا است پس فتح‌الله‌زاده هم دشمن خدا است.
من عقده ای تر از این روشن ندیدم
فقط بلده انتقاد کنه
اگه واقعا استقلالی هستی پس چرا انقدر حرف مفت میزنی
متاسفانه بعضیا فقط باید خودشون توی تیم باشن تا همه چی خوب باشه ولی وقتی جای توی
تیم ندارن فقط و فقط انتقاد ها و عقده گشایی میکنن
بیان یه پستی به این روشن بدن شاید صداش دیگه در نیاد

قدیمی امروز, 01:09 PM   #9127
Nima Sharifi
~پرچم بالاس~

Nima Sharifi آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 2,607
3,557 تشکر در 791 پست
فعالیت Longevity
15/20 20/20
Today نوشته ها
ssssss896
کنجکاو
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
Nima Sharifi به Yahoo ارسال پیام

یاسر گل و عزیزم، بارها توی همین تاپیک توضیح دادم که نباید مطالب و مصاحبه و ... توی این تاپیک کپی بشه! مگر اینکه مربوط به بحث موجود باشه! دمت گرم
گر به گوش آيد صدايي خشك:
استخوان مرده مي لغزد درون گور!

Nima Sharifi آنلاین نیست.

کاربر فوق از Nima Sharifi به خاطر این پست مفید تشکر کرده است
MaryaM_AbitariN (امروز)
قدیمی امروز, 01:49 PM   #9128
yaasser
دلتنگ

yaasser آواتار ها

اطلاعات
1,950 تشکر در 1,352 پست
فعالیت Longevity
17/20 13/20
Today نوشته ها
sssss6650
خوشحال
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag

من كه نشنيده بودم
خبراي مهمو كه ميشه راجبش بحث كردو ميزارم.هرجوري شما صلاح ميدونين.

طفلـي به نام شادی
دیریست گمشده است
با چشم‌های روشنِ براق
هرکس از او نشانـي دارد
ما را کند خـــبر
این هم نشان ما:
یک سو خلیج فارس
سوی دگر خـــزر!!
yaasser آنلاین نیست.

قدیمی امروز, 06:03 PM   #9129
AntAreS
گـــیله مـــرد

AntAreS آواتار ها

اطلاعات
تشکرها: 684
751 تشکر در 397 پست
فعالیت Longevity
11/20 19/20
Today نوشته ها
ssssss701
تیم محبوبFavorite Team
محل سکونتUser Flag
AntAreS به Yahoo ارسال پیام

دوستان يه زحمت داشتم واستون

اگه ممكنه نتايج (يك بازي قبل دربي) كه استقلال تونسته رقيب رو در سال هاي گذشته ببره مي خواستم.

پيشاپيش ممنون...

چون باد عزم سر كوي يار خواهــــــم كرد
نفس ببوي خوشش مشكبار خواهم كرد
AntAreS هم اکنون آنلاین است.

پاسخ

ابزارهای موضوع